Hiirimaton pesu

Hiirimatto likaantuu helposti, kun työ/pelipisteellä napostellaan intensiivisten taisteluiden tai palavereiden aikana. Vaikka työpisteellä ei tulisikaan ruokailtua, kertyy hiirimatolle ajansaatossa muuta likaa kuten pölyä ja hikeä. Jokainen hiirimatto on mahdollista puhdistaa ja se on myös hyvä tehdä säännöllisesti, jottei lika pääse pinttymään. Hiirimattoja ei suositella pestäväksi pesukoneessa, sillä saumat eivät varmuudella kestä moista käsittelyä, käsinpesussa on vaivansa, mutta se on myös sen arvoista.

Käydään nyt läpi muutamat helpot ohjeet erilaisille hiirimatoille niiden koosta riippumatta.

Kankaasta valmistettu hiirimatto on todella helppo puhdistaa. Aloita upottamalla matto lämpimään veteen, jossa on pari pisaraa mietoa saippua. Anna hiirimaton liota hetki vedessä, jonka jälkeen märkää mattoa puhdistetaan hellästi siivousharjalla (Voit käyttää myös hammasharjaa). Pestyn maton annetaan kuivua muutama tunti esimerkiksi pyyhkeen päällä.

Led-valolliset hiirimatot pestään hieman eri tavalla.
Kasta mikrokuituliina lämpimässä vedessä ja poista siitä enimmät vedet puristamalla. Pyyhi nyt matto huolellisesti. Muista varoa johdon liitäntäkohtaa sekä maton mahdollisia painikkeita / portteja. Kuivaa lopuksi puhtaalla ja kuivalla mikrokuituliinalla. Puhdasta hiirimattoa kuivataan tämän jälkeen muutama tunti käyttöpinta ylöspäin.

Onko hiirimattosi jo nähnyt parhaat päivänsä eikä siivous meinaa sujua?

Ei syytä huoleen, KarheKauppa turvaa selustasi! Meiltä löydät upeita kankaasta valmistettuja hiirimattoja eri kokoisina versioina, nämä matot sopivat niin lapsille kuin lapsenmielisillekin tyypeille! Grafiikat ovat peräisin Suomesta, joten tuet kokonaisvaltaisesti kotimaisuutta tilaamalla meiltä! <3